Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Adriana . ŁukaszRp MJ86 bor11 max133 Bartosz Schubert Schubert Damian Kołodziejczak Mateusz Augustyniak Medio Utleieservice AS Rafał Borowik MARCIN Olszulski (7017 niezalogowanych)
64 Posty
X Y
(Jufinho)
Początkujący
Zatrudnili mnie do wszystkiego tylko powoli mam sie wdrazac. Najpierw mam robic projekty powykonawcze drog z mediami. Tu filozofi nie ma bo program Gemini wszystko robi na podstawie danych GPS. Natomiast pozniej mam tez robic projekty sieci oraz byc kierownikiem na budowach dlatego chce poznac zasady tu panujace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Jufinho napisał:
Zatrudnili mnie do wszystkiego tylko powoli mam sie wdrazac. Najpierw mam robic projekty powykonawcze drog z mediami. Tu filozofi nie ma bo program Gemini wszystko robi na podstawie danych GPS. Natomiast pozniej mam tez robic projekty sieci oraz byc kierownikiem na budowach dlatego chce poznac zasady tu panujace.

Wszystko sprowadza sie wiec do znajomosci norweskiego.
Musiales chlopie jakies super podanie wyslac, ze kierownikiem budowy chca cie zrobic.
Chyba, ze to tylko szumna nazwa dla majstra.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Jufinho napisał:

Moze takim anleggslederem z nazwy( z uwagi na to, ze wkrotce bedziesz nostryfikowany jako syvilingeniør). Jedna wydaje mi sie, ze bedziesz popierdalal po budowie jako formann, choc i tego nie potrafie sobie wyobrazic bez norweskiego na dobrym poziomie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marecki00 napisał:
Moze takim anleggslederem z nazwy( z uwagi na to, ze wkrotce bedziesz nostryfikowany jako syvilingeniør). Jedna wydaje mi sie, ze bedziesz popierdalal po budowie jako formann, choc i tego nie potrafie sobie wyobrazic bez norweskiego na dobrym poziomie.
ja tez sobie tego nie wyobrazam bo wszystko jest po norwesku!!!!!

podalem Ci info: skorzystaj najpierw z tego....

dostaniesz za dyuzo informacji i sie zakopiesz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
X Y
(Jufinho)
Początkujący
Im wiecej informacji tym lepiej. Powoli bede wszystko analizowal i jakos to pojdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
ŁukaszRp
(ŁukaszRp)
Wiking
witam.
mam pytanie jakie dokumenty sa potrzebnie na hydraulika w Norwegi? posiadam technika sanitarnego czy to wystarczy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok